diumenge, 6 de març del 2022

EL HOMBRE AL AGUA i KORB, BOULEVARD ECUMÈNIC

DOS NOUS REGISTRES

Mentre avui, totes ens afanyem a mostrar en públic la nostra vanitat a partir del traspàs d’un dels homes còsmics d’aquest país, farem alguna cosa diferent: escriure de dos àlbums en el mateix post i que descansi en pau. Ell, i nosaltres que continuarem fent els possibles.

Aquesta setmana que entrem, surt el darrer treball d’El Hombre Al Agua, amb el nom de Memories Can Be Injected, via Echodelick Records. Des del seu santuari a Nanaimo, a la Columbia Britànica, Dave Read, associat a quantitat de bandes (Annunaki, Moths & Locust, etc.) i a quantitat d’estils (kraut, kosmiche, psych, etc.) construeix universos paral·lels a base de capes de so que condensa a través d’antics sintetitzadors, guitarres i veus de fons. 

Aquest nou vinil, després d’una producció de quatre treballs en cassette, representa la continuació del disc conceptual Oumuamua PTS 1 & 2 de 2019. L’àlbum s’obre amb una meditació guiada, prèvia a, qui li vingui de gust, l’accés a espais més transcendentals, que aquest on ens sembla existir.




L’altre àlbum, també editat aquest mes, via Dreamlord Recordings – encara que les comandes no es serviran fins d’aquí a dos o tres mesos – és el que han tret junts, amb el seus propis noms, Korb & El Hombre Al Agua. Aquest, enregistrat al Canadà i al Regne Unit, porta per títol From te Mountains to the Oceans, traduït en dos temes de 18 minuts de pulsacions còsmiques en forma d’space-rock. Amb Korb (el duo anglès format per Jonathan Parkes i Alec Wood) més El Hombre al Agua (Dave Read) també hi han participat Dom Keen (The Holgran People) i Studio Kosmische





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada