dilluns, 28 de març del 2022

PLACEBO ES COPIA MOLT BE

NOU REGISTRE

Divendres va ser el dia H per situar de nou en el mapa indie a Placebo. Aquella banda que inesperadament a finals dels 90, amb tres colpidors àlbums, tothom volia veure i escoltar.

A principis d’aquella dècada, hi va haver un corrent encapçalat pels debuts de les bandes comandades per Brett Anderson i Luke Haines, on ràpidament se’ls va posar en l’òrbita de gent com Marc Bolan o fins i tot de Bowie. Amb tot l’enrenou que van generar, pocs mesos després va aparèixer Brian Molko al capdavant dels Placebo que, al corrent barreja de indie i glam, hi va donar una volta més a aquell estil androgin, deixant enrere el component romàntic i poètic de les seves dues predecessores i pujant el volum dels amplis.

(fot Mads Perch)

Divendres Brian Molko i Stefan Olsdal van posar al carrer l’àlbum que fa vuit d’un trajecte que semblava definitivament oxidat. Així, després de nou anys sense notícies serioses d’un nou disc, tot i que en els convulsos darrers dos anys, hi va haver comentaris constants sobre aquest nou treball, finalment és una realitat amb tots el components dels millors Placebo de cap a peus. Es diu Never Let Me Go i ha sortir editat per So Recordings, amb 13 temes perfectament ajustats i greixats. Això sí, només per a fans una mica nostàlgics.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada