dilluns, 21 de març del 2022

SEDUÏDES PEL FIRMAMENT KIT SEBASTIAN

KIT SEBASTIAN + FERRAN PALAU

19 – 03 – 2022

22.00 hores – CAFÈ DEL TEATRE – LLEIDA

HI VAM SER

Una llàstima que el concert que va tancar l’edició del MUD acabés amb la sala mig buida. De tots els concerts que hi va haver al llarg dels tres dies que durava, aquest se suposava que havia de ser un dels plats forts. I ho va ser, per benefici dels encantats – mai millor dit – que vam quedar-nos fins al final.

Obria a les 10 tocades de la nit, el músic de Collbató i ex-Anímic Ferran Palau. La sala era plena a petar de gent i d’expectació, segurament pel fet que havia anunciat que deixaria de tocar les cançons del seu darrer disc, Joia (Hidden Track – 2021) per temps indefinit. Va realitzar un concert molt en la seva línia habitual de letàrgica i monòtona bellesa, tant en la primera i ‘joiosa’ part com la segona amb banda, només per a fans enamoradisses.


Un cop va acabar, van sortir els musics de Kit Sebastian, per preparar els estris pel fi de festa, en la que era la seva primera visita per aquí a baix. El seu concert va ser tota una suite de música particularment practicada des de les entranyes del folklore asiàtic, el moviment Tropicàlia i el swinging londinenc. Van anar passant tots els temes del seu darrer disc Melodi (Mr Bongo – 2021). Des de la sucosa i sofisticada Agitate amb Merve Erdem convertida en una Sharon Tandy en ple 1967, fins a l’exòtica Yeter, transportant-nos a tota l’audiència a traves de les subtils notes de la guitarra de Kit Martin, al “sender turc” de la capital parisenca.


Gaudir d’aquelles melodies magistralment definides amb els tres músics que els acompanyen, va ser un gran i elegant fi de festa. Llàstima que totes les senyores i senyoretes seguidores del músic del Baix Llobregat, no els interessés el més mínim descobrir coses noves i fruir d’alguna cosa més que del producte de proximitat. A vegades ni entenem ni volem entendre.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada