dimarts, 29 de març del 2022

HORSEGIRL, ALEGRIA PAL CUERPO, MACARENA

A LA VISTA

Vivim dies complexos en molts àmbits. Un d’ells, el de la música que ens agrada, que dona la sensació que acabarà sent, de nou, alguna cosa per a gent estranya.

La que es consideri normal, pertanyent al sector Netflixs, Globos, Amazons i altres armes de destrucció massiva, no li cal preocupar-se. Ja li posen al seu abast, i sense que ni ho demani, un munt de material subvencionat pels amos: festivals, concursos, concursos eurovisius, Rosalies, Paparres, entre molt més gènero de diferent calibre. Per això, que des de segells suposadament amb cara i ulls com Matador, vagin editant coses com les de Horsegirl, dona alegria.

El terceto de Chicago debutarà a principis de juny amb Versions of Modern Performance. Dotze cançons amb esperit sorollós i energia de primera fornada. Ara han compartit el primer tema, aquest Anti-Glory, del que han explicat: ‘La vam escriure casi per accident, mentre en un assaig fèiem el tonto amb una vella cançó. Quan hi pensem, no tenim ni idea de com ho vam fer’. Els hi ha produït John Agnello, que tot i ser un dels enginyers d’ofici del segell, te experiència per haver fet coses amb gent com The Breeders o Dinosaur Jr. per lo que estan més que satisfetes.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada