diumenge, 20 de març del 2022

POORLY DRAWN HOUSE, SLOWCORE i POST ROCK A PARTS IGUALS

NOU REGISTRE

Per dir-ho dolçament, els temps tan particulars que vivim fan que objectes que, aquests sí, podien considerar-se obsolets, ho hagin deixat de ser i a sobre tinguin la seva cosa.

Parlem del cassette, un suport que a bandes com Poorly Drawn House els hi va de perles com a llampant alternativa al “posa-vasos”, en auge a la tan avorrible dècada de “la suciedad del bien estar”. Certament, l’enregistrament d’aquests nois de Carolina del Sud per aquí genera passions. Amb el llançament a finals de febrer del seu sorprenent mini-àlbum Home Doesn’t Have Four Walls, fan que puguem apagar l’estufa de butà o la calefacció de gas amb alegria. 

Els set temes que componen el cassette, escalfen, consolen i reviscolen tots els cossos que traspassen les seves notes. El terceto, es van començar a bellugar el 2018 i son Anthony Gansauer (veu, guitarra), David Gansauer (baix) i Christian Adrian (bateria, guitarra). Han explicat que admiren les bandes que fan un esforç artístic sense aspirar a cap gran benefici o popularitat. senzillament pel seu propi creixement. La seva ambició és crear paisatges sonors amb carcasses abstractes, sempre amb esperit cercador allunyant-se tot el que puguin de convencionalismes. Aquests nois, com a mínim, haurien de ser a l’ajuntament del seu poble.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada