dilluns, 7 de març del 2022

THE WEB OF LIES, LLIÇÓ MAGISTRAL

NOU REGISTRE i DESTACAT 2022

'Alerta!'...com deia en Monegal (que ningú li fotia ni cas) en aquella BTV de fa uns anys, prèvia a la BTV que aquest mes passat ha fotut al carrer a mitja plantilla (... i que tampoc ningú els hi ha fet ni cas).

Aquesta alerta d’avui, és una alerta per obrir les orelles, ben de bat a bat, per deixar entrar cap a la part del cervell que encara funciona, el debut d’aquesta parella de Glasgow que es fan dir The Web Of Lies. L’àlbum es diu Nude With Demon,  enregistrat  durant l’hivern de 2020 i principis de 2021 a Namaste Sound Studio de la mateixa ciutat de Glasgow i ha sortit via Wrong Speed Records.

Son Edwin Stevens (Irma Vep, Yerba Mansa) a la veu, guitarra, baix i teclats i Neil Robinson (Mazes, Buffet Lunch) a la bateria i percussió, quan mig per casualitat, tocant en el circuits de Glasgow, es van conèixer i van descobrir unes afinitats que requerien concretar. Les van portar a terme en un parell de sessions ressacoses, que després anirien vestint amb alguns amics de Glasgow i Leeds. Aquests son: Dan Bridgwood Hill ‘dbh’, violí a The Golden Road,Tim Bishop harmònica a Redentor, Neil Campbell (Astral Social Club) teclats a Yeah Yeah Yeah, Kathryn Gray (Mia La Metta, Nape Neck) veu a Receiver, RnR Resurrection i Crossed Arms, Dylan Hughes (The Birth Marks) veu a The Golden Road, Jessica Higgins (Vital Idles) veu a The Wasp, Redeemer i Ender i Ruari Maclean (Vital Idles) el baix a Receiver.


L’engegada amb Receiver, ja t’adones que el camí és el correcte. Un mar de soroll reparador, carregat de llambregades a avantpassats seus, Sonic Youth, Come, Loop, Helium o Wooden Shjips, si tirem endavant, que van desfilant al llarg dels 9 temes del disc. Només RnR Resurrection, Yeah Yeah Yeah o els casi 8 minuts d’Ender, son suficients per tornar a la vida. Com a curiositat, que fa que encara els estimem més, la versió que broden de The Golden Road dels Former Bullies.  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada