divendres, 25 de març del 2022

GENTLE SINNERS o COM DE BE QUE VA CAMINAR

A LA VISTA

El temps, com a concepte físic, és aquell espai que hi ha entre que es fa una cosa i no es comença un altre. Doncs en un d’aquests estats, i una mica d’esforç, poden sortir-ne coses, que a més, és possible que donin fruits.

És com va anar en aquest cas, entre passeig i passeig. Dos dels membres de dues veteranes bandes escoceses, Aidan Moffat, d’Arab Strap i James Graham de The Twilight Sad, sortien junts a escampar la boira, en aquells estrambòtics dies amb toc de setge, un llunyà 2021. I així, parlant parlant, que si hem de fer alguna cosa per distreure’ns i tal, va arribar la decisió de fer alguna cosa plegats. Al dispositiu li van posar Gentle Sinners.

Escoltant Killing This Time, DTM o aquest Face To Fire (After Nyman), reconec que donaria part de la meva fortuna per poder haver caminat amb ells aquells dies. El resultat d’elles, brillants combinacions de maneres, amb el denominador comú de mostrar l’emprenyamenta – darrerament un concepte bastant comú en els treballs de molts músics – i les ganes d'oblidar-ho.

De Face To Fire (After Nyman), Aidan Moffat comenta: ‘Sempre havia somniat fer una cançó que fos un creuament entre AC/DC i Michael Nyman i que tracti de la salut mental. És un win-win total!’ Han explicat també, que és un àlbum amb molts estils, ja que l’objectiu principal era fer coses que no haguessin fet encara. Com se sap prou bé, s’ha de provar tot, almenys una vegada a la vida. El prometedor debut, que es dirà These Actions Cannot Be Undone, sortirà a mitjans de maig, via el segell de Glasgow Rock Action Records.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada