dijous, 10 de març del 2022

THE STROPPIES, NI UN PAS ENRERE

NOU REGISTRE

La banda de Melbourne, The Stroppies, no s’arronsen davant de les traves i entreguen un nou treball i se’n van de gira amb Paul Weller.

Després del brillant Whoosh (Tough Love Records – 2018) i l’EP en 12” Look Alive (Tough Love Records – 2020), presenten el que es pot considerar com a segon treball. Li han posat Levity, referint-se a la dicotomia produïda entre la producció musical i les condicions en les que s’havia de produir. Els problemes ocasionats per una suposada pandèmia, de la que ja ninguna de nosaltres se’n recorda, en la que diuen que va ser la ciutat de tot el mon que va suportar l’estat de guerra més llarg, els va fer plantejar-se la feina. Com a tanta gent.

Serà per això i la incorporació de Zoe Monk (Eggy, The Opals, U-Bahn) que en aquest nou àlbum pul·lula un aire més intens, elèctric i corrosiu. ‘Hi havia poques ocasions per trobar-nos i generar idees, que és com havíem anat treballant fins llavors [...]només van donar fruits quan vam poder tornar a estar junts’ explica el bateria Rory Heane. ‘El mon es va tornar estrany i en conseqüència la música pop va semblar que també. Ens vam haver de posar de valent per trobar de nou el sentit’ afegeix la baixista i veu de The Stroppies, Claudia Serfaty. Innecessari afegir-hi més. A passar-ho be amb The Perfect Crime, el tema que han compartit, i amb l’àlbum sencer que sortirà la primera setmana de maig, novament a través de Tough Love Records




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada