dimecres, 16 de març del 2022

JEANINES o LES MELODIES ESTIMULANTS

NOU REGISTRE

Jeanines, la banda de Queens/Brooklyn formada per la curiosa parella Alicia Hyman i Jed Smith, han fet saber del llançament del seu esperat segon treball, Don’t Wait For A Sign.

Van començar a funcionar a mitjans de la dècada passada. Hyman estava fins el capdamunt de la seva situació laboral i el reputat i inquiet músic Mick Trouble – que per cert, te també a punt un nou disc via Emotional Response – li va donar sortida a les cançons que havia anat escrivint, amb uns arranjaments concrets, precisos i preciosos. Així, van debutar el 2019 com a duo indie-pop, amb un disc homònim que els va col·locar directament a les prestatgeries dels escollits. 

Es confirma que aquest nou àlbum, és com més entenimentat i intens, tot i que manté intacte el seu pols amb el millor balanceig pop. Han compartit un primer single, aquest Any Day Now de la millor escola, d’alumnes com els Black Tambourine, als qui van al darrere per convertir-se, com la banda de Maryland, en objecte de culte. Sortirà, la tercera setmana d’abril via Slumberland Records.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada