dimecres, 2 de març del 2022

SALISMAN & HIS HERMETIC ORDER, DIRECTES A ORIÓ...o MILLOR AL SOFÀ?

NOU REGISTRE

Aquí tenim a una banda que segueix de ben a prop a l’equip de Thom Yorke. Amb la seva segona entrega, es descriuen com una banda d’estranyes mescles ‘...the rum betwen the sofà cushions’. Més que estranyes, relaxants.

Una mica de misteri, sempre va bé, sobretot si aquest misteri el portes a àmbits nebulosos que conviden a entregar-se a un suau i dolç viatge, cap a allà on no hi ha més llum que la teva. Van deixar-se veure com a Salisman & His Blessed Eunuchs llançant Absolution el 2020. Ara, convertits en Salisman & His Hermetic Order, els de Chicago, Paul Foreman i Travis Salisbury, amb Chris Tate, de Tyneside, a dalt de lilla (més que mai) anglesa, fan entrega de Clairvoyance, una nova cassette que els hi torna a editar Cruel Nature Records.

Amb una increïble facilitat, a base d’una bona interposició instrumental – qui els hi ha fet la producció? – construeixen paisatges sonors d’aquells pels que el temps, segurament s’atura. Han compartit Ether, amb un vídeo que els hi ha fet Jase Kaster, que presenten com un del blog. Una cançó, la més pop de l’àlbum, que molts matarien perquè fos seva.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada