divendres, 18 de març del 2022

SNEERS, DES D’ALGUN LLOC DE LA ITÀLIA MEDIEVAL

NOU REGISTRE

Hi ha fórmules molt suggestives. Tenen el component i la capacitat de sorprendre ni que sigui una mica. És el cas dels berlinesos M.Greta Blaankart i Leonardo O.Stefenelli afincats al país de Dante Alighieri, amb el nom d'Sneers.

Es podria dir, que la obra d’aquest poeta italià, els ajuda a trobar la inspiració per la seva música, especialment els tres cantiche de l’obra mestra de la literatura medieval, la Divina Commedia, les de l’Inferno, el Purgatorio i el Paradiso. Es diu Tales For Violent Days, i és el seu quart àlbum, que ha sortit a primers de mes via el segell anglès God Unknown Records. 

La producció ha anat a mitges a càrrec de la pròpia banda i de Freddie Murphy. Expliquen: ‘Aquest disc està compost de nou tempestes internes, que per una qüestió propera vam decidir dir-li contes. Aquests contes, van sobre la crueltat d’aquests dies, àngels dansaires, joves amants (el futur), dones, vells amants (la història), abandonats i vençuts, desitjos i dimonis. O ras i curt: contes sobre la humanitat’. Com sigui, fan una musica que recorre per senders en els que possiblement es trobin moltes de les respostes que necessitem. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada