dissabte, 26 de març del 2022

SCREENSAVER, MANTENEN EL POLS

ALTRES REGISTRES – 7”

Si ens pensàvem que ho havien dit tot fa només uns mesos, amb un més que excitant debut, ja podem fer veure que no pas, per no perdre la compostura, i continuar brincant amb Clean Current.

El quartet de synth-pop de Melbourne Screensaver, que fa sis mesos van editar Expressions Of Interest (Heavy Machinery – 2021), ens avancen un single per ensenyar-nos les dents en proba de que la festa no ha fet més que començar. Son dos temes Clean Current i Repeats d’una dinàmica activitat de teclats, excitades guitarres i una base rítmica influenciades per les millors bandes de finals dels 70, carregades de rabiosa energia post-punk. 

El grup el composen Krystal Maynard (veu, sintetitzador), Christopher Stephenson (guitarra, sintetitzador), Giles Fielke (baix) i James Beck (bateria). Stephenson fa cinc cèntims del tema de la cara A: ‘Clean Current és un bon contrapunt al nostre material més malenconiós, provocant una atmosfera més dinàmica i lletres de caràcter inquiet. El sintetitzador sobre la tornada és el bàlsam perfecta per congelar el temps, fins que tornem al punt de partida’. Surt el mes que ve en un seductor 7” de color groc, a través d'Upset the Rhythm.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada