dimarts, 22 de març del 2022

EN SUPORT D’ SPUNKY, LA GATA DE DANIEL JOHNSTON

SOL·LICITUD D’AJUDA

El membre de Pavement i Silver Jews, Bob Nastanovich, ha posat en marxa una campanya per a recaptar fons per Spunky, la gata del difunt Daniel Johnston, traspassat el setembre de 2019.

La pàgina, a GoFundMe, espera recollir 2.000$ per poder ajudar amb totes les despeses mèdiques que necessita Spunky. L’amiga de Johnston i que en ocasions li feia de tour manager, Laura Anderson, ha explicat que ‘el gat d’en Daniel, Spunky, ha viscut sol a casa des que va morir i fa poc al vam haver de portar a una societat d’acollida’. 

  © JUNG KIM

També ha fet saber en un comunicat a través de GoFundMe: ‘Ha tingut un tumor a la boca i ens va donar un bon ensurt, afortunadament, la biòpsia va donar negatiu. Ella s’està recuperant a poc a poc: el repte final és poder treure-li totes les dents i haurà d’aprendre a menjar nous aliments, mentre es cura... Esperem recollir diners per la cirurgia d’extracció i les cures postoperatòries, per a que Spunky no tingui infeccions i visqui tots els anys que li queden el millor possible’. Vinga va! A rascar-se la butxaca totes a través d’aquest enllaç.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada