dimecres, 9 de març del 2022

COLA, POST-PUNK DE DARRERA FORNADA

NOU REGISTRE

Una cosa acaba i una nova emergeix. És el que ha passat amb la dissolució d’Ought i la formació de Cola. Sí, amb els noms, darrerament no ens hi matem gaire.

Segons explica Tim Darcy (veu i guitarra), ‘no va ser la banda posterior a Ought, en realitat ens vam agafar el nostre temps per gaudir del procés de treballar junts’. Com sigui, oficialment va ser instaurada el 2019, quan Darcy li va llançar proposicions deshonestes a Ben Stidworthy (baix a Ought) i li van tirar la canya a Evan Cartwright, el bateria d’US Girls. Després de Blank Curtain avançat a finals d’any, ara han compartit aquest So Excited, el segon avançament del seu àlbum de debut, Deep in View, previst per a mitjans de maig via Fire Talk.

Treuen el títol, del llibre editat el 1965 d’una entrevista al filòsof Alan Watts, l’introductor del budisme zen a occident. L’àlbum recull petits fragments de la vida moderna i la tecnologia, on les escenes, mai son el que semblen. Sobre So Excited, el nou tema, opinen que ‘és la pedra angular del disc, era la cançó amb la que estava treballant quan amb en Ben vam començar a parlar de tocar junts. També és amb la que ens posàvem a to, una vegada es va afegir l'Evan’ explica DarcyQuina sort! Perquè anem ben escasses de pedres angulars.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada