dissabte, 26 d’agost del 2023

BALL INTEL·LECTUAL

NOU REGISTRE

Son de de Chicago, sorgits de Me Jane, una banda de post-punk amb ganes d’enlairar-se i cantar les quaranta des de les altures

Formen part activa de l’escena post-punk i art-rock de Chicago. Ja com a Ovef Ow, es creen el 2015 i el 2017 treuen un primer EP. Dos anys després, un segon EP, Crash The Party, els hi dona la primera empenteta.

Ara acaben de treure el seu esperat àlbum de debut. Es diu Vs. The Worm i des de la setmana passada que es troba al carrer editat per What’s For Breakfast? Records i el segell propi Oort Clouds.

Magnetisme a base de guitarres, farfisa i veus sincronitzades que desemboquen en deu lluents melodies que t’enganxen ràpidament. Les lletres: compromeses. En forma d’àlbum conceptual, ens parlen d’aquest monstre reptant que actua com una metàfora de les nostres inseguretats i angoixes actuals.

Mad, el segon tema, ens descriu la nova amenaça nuclear per part dels dos suposats i eterns bàndols. ‘Parla de l’actual crisi existencial. Originalment la vam escriure en mig de l’era Trump, però com podem veure amb la guerra d’Ucraïna, el de menys és qui habita la Casa Blanca. És un negoci’.

Fauxtography, s’enfoca en com les xarxes socials ens estan fent malbé, amb la gent enganxada a elles de manera crònica, desvirtuant la seva auto-estima i el concepte de connexió que hauríem de tenir amb el mon. Aquest Daylight, és el tercer single. 

Ballar i que no te la colin, no té perquè està renyit.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada