divendres, 4 d’agost del 2023

SORTITS DE LA NEVERA

NOU REGISTRE

Molt del personal, està penjat dels anys 80. S’entén. De fet, a no ser que siguis dels que mira cap a una altra banda, qualsevol època que no sigui aquesta d'ara, és molt millor

El trio de synth-pop de Brooklyn Nation Of Language té a punt el seu tercer treball, Strange Disciple, que ha estat produït per Nick Millhiser (Holy Ghost!) i sortirà via [PIAS] a mitjans de... sí, de setembre. Reforcen amb molta grapa el so que els ha impulsat a l’èxit. Enganxoses cançons a base de sintetitzadors retro i la veu de Ian Devaney – que cada dia s’assembla més a la de Philip Oakey – s’interposen entre nosaltres i el present.

(fot John Mackay)

La temàtica del nou disc, gira en torn les diferents formes de distorsió de la realitat. Així, després de Sole Obsession i Weak In Your Light, comparteixen un nou single, aquest Too Much Enough, amb un missatge clar. Apunten directament als informatius de la televisió, que provoquen irritació i ansietat als espectadors, enganxats als hologrames, suposats periodistes, que van llegint del teleprompter les noticies.

El vídeo el protagonitza l’actor Jimmi Simpson i entre família i amics, hi podem veure a Adam Green (Moldy Peaches) o a Greg Rutkin (LVL UP). Dirigit per Robert Kolodny, satiritza sobre les escandaloses transmissions de televisió, convertint la histèria i la por en una hilarant abraçada a l’absurd. Expliquen que la cançó sorgeix de l’esgotament mental que provoquen els informatius. ‘Com si fos un esquer, fan servir la indignació per a que tots estiguem dels nervis. Sembla que l’única manera de fer negoci, és apel·lar als nostres instints més baixos’. Sort que sempre ens quedaran els 80.  

El setembre i octubre, de gira per Europa. El més a la vora, a la sala Le Trabendo de París.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada