dimarts, 15 d’agost del 2023

LA BERTHA DEL POPU

BERTHA

(autobiografia)

Edita: P1BOOKS B&J EDITORES – juny 2023

LLIBRE

No és un llibre d’anècdotes. L’anècdota és la seva vida fins el 1973, any en que funda la revista amb Martin J. Louis. A partir d’aquí, és quan va de debò

Per fi s’ha decidit a escriure-les. Totes, de primera o de segona mà, hem llegit o sentit a parlar de Bertha M. Yebra. Popular 1 va ser, els anys de la post-guerra (oficialment no va acabar fins el novembre del 75) com un far per a totes les aficionades a la música. Amb el Pallardó i els seu programes El Clan de la Una i Al Mil por Mil, formaven un tàndem per no morir en l’ensopiment més absolut.

Aquest llibre, és ella muntada dalt d’aquest bòlid que es diu Popular 1. Descriu amb tota la passió de que és capaç, el mon que, en estar al capdavant de la revista, se li va oferir. Ja sabem que eren anys en que la música era una forma de vida. A més, no pringàvem amb la auto-censura actual, i les ocasions que la vida t’oferia, venien sense càrregues de cap set-ciències. Escrita amb fluïdesa, és una auto-biografia per gaudir sota el para-sol en una platja sostenible farcida de carn o al teu trosset de ciutat amb els peus dins del gibrell. Et farà oblidar qualsevol emplaçament.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada