dijous, 31 d’agost del 2023

FORMES RESOLUTIVES

NOU REGISTRE

Quan es tenen les coses clares, no val la pena donar-hi més voltes i precisament, Will Butler, no es gens cagadubtes

Després de Generations vaig sospesar la possibilitat de fer un disc en solitari una mica especial, jo sol en el soterrani i aquest rotllo. Però a poc a poc, em vaig adonar que el que realment volia era fer tot el contrari’ explica Butler.

I no s’ho va pensar dues vegades. A més, la solució la tenia a casa. Va parlar amb la seva dona, Jenny Shore, que amb sa germana Julie, o sigui, la cunyada, amb Sara Dobbs i Miles Francis conformen Sister Squares, la banda amb la que decideix fer aquesta alguna cosa diferent. ‘No havíem de parlar gaire sobre com fer les coses, doncs a mesura que anaven passant, la música fluïa entre nosaltres’ ha comentat Miles Francis, ex-bateria d’Antibalas, grup que també va fer de teloner dels Arcade Fire.

L’ex-membre d’Arcade Fire – germà de Win Butler, el cap visible – abans d’aquest àlbum compartit, te a la seva cartera tres discos editats en solitari: Policy (2015), Friday Night (2016) i Generations (2020) tots amb Merge Records, el mateix segell amb el que a finals de setembre debuta com a WILL BUTLER + SISTER SQUARES amb aquest àlbum homònim.

Porten compartits 3 singles. Fa un parell de dies que ha caigut el quart, aquest Stop Talking, del que diuen ‘La cançó és plena de recança cap a la parella i la parella diu: No hi ha res pel que patir i a més, atura’t, deixa de tenir paranoies. No és exactament això, però sí alguna cosa de semblant’.

Aquesta tardor estaran tocant per algunes ciutats de nord-amèrica i després enllacen amb alguns concerts per Europa.


A la vegada, s’estrenarà Stereophonic, l’obra de teatre a la que Butler li ha posat música. També està treballant en la música de la propera pel·lícula de Woody Harrelson i Owen Wilson, Lips Like Sugar, dirigida per Brantley Gutierrez, sobre els Jocs Olímpics de 1984 a Los Angeles, amb el submón de la ciutat com a escenari. Massa feina? No ens estranya que les cançons del disc s’assemblin, una mica, a la seva ex-banda. Qui ho ha dit???





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada