dilluns, 21 d’agost del 2023

L’EFECTE BENESTANT DE SLW cc WATT

NOU REGISTRE

Tremendament penjades de Samuel Locke Ward

A vegades sorgeixen discos producte de col·laboracions a través de ves a saber qui i de què, que es converteixen en peces d’orfebreria pop. Samuel Locke Ward es fa dir SLW i des de principis d’aquest segle normalíssim s’ha auto-editat tot el que va fent, que és difícil de comptabilitzar. Hi ha qui parla de més de 60 àlbums, tot sota el patrocini DIY.

Una de les darreres col·laboracions ha estat per Happy Hearts, amb Jad Fair (Half Japanese) a principis d’any. Aquest estiu, via Kill Rock Stars, ha tret Purple Pie Plough, un nou disc (el tercer?) amb el llegendari Mike Watt (Minutemen), com a SLW cc Watt, amb 24 meravelloses pistes que van dels 3 minuts i escaig, als pocs segons, pertanyents als spiels amb la veu de Watt. En l’àlbum hi han participat amics com Joe Jack Talcum o Dean Clean (els dos de The Dead Milkmen) i Bob Bucko Jr amb el saxo.

Bàsicament s’ha confeccionat mitjançant tecnologia PC, amb les músiques i les lletres viatjant amunt i avall i sense presses. Cançons rodones com Help Me, la corrosiva balada de Toxic Sunrise o aquesta vibrant Be The Bones ens donen ales sense necessitat de Red Bulls. La portada és obra del mateix Ward. No es pot demanar més.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada