dijous, 17 d’agost del 2023

SEMPRE A CONTRACORRENT

DIRECTE

Han passat gairebé quatre dècades des que The Jesus And Mary Chain van desembossar les orelles a més d'una, a cop de Psychocandy

A partir d’aquí, ja no vam haver de tornar a fer servir els palets de cotó per a les orelles. Els taps de cera sortien volant amb les primeres notes de Just Like Honey. Per si no fos prou devastador el seu repertori, a l’hora de posar-lo dalt d’un escenari, continuaven les castanyes calentes. Així van construir-se un status de banda a la que s’havia de respectar, tant si t’agradava la música que feien, com si no.

Després la cosa es va anar calmant per exigències del guió i no només es va posar tot a lloc, sinó que van acabar editant un grapat d’excel·lents i referencials àlbums. Gairebé com un divertiment, en els temps en que editar un directe no te massa sentit, ells treuen Sunset 666, un doble en viu, enregistrat en el Hollywood Palladium de Los Angeles, durant la gira amb Nine Inch Nails de 2018. Les tres primeres cares corresponen a tot un set i la quarta pertany a un vespre anterior.

Hi ha temes de Psychocandy, Darklands, Automatic, Honey’s Dead, Stoned And Dethroned, Munki i Damage And Joy. També hi ha una cosa que, pel cas, han sabut fer. El so d’ambient l’han reduït gairebé de manera que sembla que la gent, sigui a fora del teatre, i queda bé. A part d’això, segurament per Nadal vindrà el DVD, o no. Els hi encanta dur la contraria tant com a nosaltres. 







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada