dimecres, 2 d’agost del 2023

DISFRESSES INSPIRADORES

ALTRES REGISTRES

Pel seu esperit pop art-punk, Cumgirl8 mostren un exercici entre riot grrrl i no wave, talment com si s’haguessin transportat en el temps

Després d’un primer àlbum homònim (Muddguts Records – 2020), l’EP RIPCumgirl8 (Raw Sugar Records – 2021) i Dumb Bitch (Suicide Squeeze – 2022), arriba el single Cicciolina – un tribut a l’estrela porno hongaresa-italiana – com a presentació del seu nou EP, aquest Phantasea Pharm que els hi edita 4AD a mitjans d’agost.

(fot Marie Tomanova - per a Lampoon)

Enregistrat, mesclat i masteritzat totalment en analògic, el quartet de Nova York liderat per Veronika Vilim, ens fa cinc cèntims sobre com va sorgir el títol: ‘Estavem a punt de sortir a escena en un club de Charlottesville, mentre escoltàvem la versió d’Old McDonald d’Ella Fitzgerald i vam decidir sortir disfressades a joc. Jo amb uns leotardos de vaca, Lombardo amb un davantal que posava The Grillfather Avishag Rodrigues (el guitarra que les acompanya en els directes) vestit de talladora de gespa i Lida Fox de pollastre. Ens vam presentar dient que érem una Fantasy Farm’. Aquests dies han estat obrint per Le Tigre en una mini-gira per nord-amèrica i aquest agost estaran per Europa en diferents festivals. 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada