dimecres, 23 d’agost del 2023

BRILLANTS EN POTÈNCIA

NOU REGISTRE

Els holandesos Lewsberg aporten 11 nous temes per a que puguem escurar-nos els dits

Van en el seu quart àlbum que es diu Out And About i avisem que amb la devoció que sentim per ells des d’aquest cau, no serem imparcials. Convertida ja en banda de referència per un grapat d'aficionades, amb aquest nou àlbum demostren que son font inesgotable de saviesa pop.

Les noves composicions que han compartit, mostren la seva dinàmica. Una demostració de valor a l’obligar a les guitarres a afinar al màxim les notes i concretar de manera sublim la seva idiosincràsia.

En aquest An Ear To The Chest, de pop ultra-minimalista, comprovem com a través de les agudes notes de la guitarra, impulsen el tema fins a fondre’l amb la carcassa. Amb la música ja ho tenim clar. Amb les lletres també progressen. Conserven els jocs malabars. Explica Arie van Vliet: ‘No m’agrada gaire parlar de les meves lletres. Però puc dir que en aquest cas, és una conseqüència a allò que es diu de ‘mostra, no t’enrollis’. 

Mantenen la formació inicial d’Arie van Vliet (veu, guitarra, violí), Michiel Klein (guitarra, teclats) i Shalita Dietrich (baix, veu) amb la substitució de Dico Kruijsse per Marrit Meinema (bateria). L’han enregistrat al Schenk Studio d’Amsterdam i surt a mitjans d’aquest mes que ve. Hem avisat de que no seriem imparcials. La debilitat és suposadament humana.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada