dimecres, 30 d’agost del 2023

L’ANTI-HEROI MÉS IL·LUSTRE

NOU REGISTRE

Eric Goulden és un dels que son a la ratlla de la llegenda

Circulant en braços de la new wave britànica, amb Wreckless Ericinicialment en el poderós segell Stiff Records, o en d’altres bandes no menys interessants, la ratlla cada vegada es veu amb més nitidesa. Acaba de llançar aquesta setmana Leisureland, un brillant àlbum via Tapete Records. Quinze nous escrupolosos temes, que reflecteixen el seu estat d’ànim: renovat i reflexiu.

Per aquelles causalitats de la vida, durant el temps d’allò que és millor oblidar, va estar malalt i és clar, ingressat, li deien que d’allà en sortiria, com es diu a les pel·lícules de gánsters “amb els peus per davant”. A l’àlbum s’observa aquest estat de confusió, de recuperació psicològica i de descoberta.

Hi ha algunes cançons que semblen relacionades entre elles. Llocs imaginats, o no tant. Comenta: ‘Son pobles de costa – Brighton ( ? ) – sales de joc, desocupació. Gent que arriba en massa – això ens sona – que gasta diners, però els que hi viuen, no veuen un duro, sinó que son expulsats d’allà. Acaben a llocs com Brownfield Estate, amagats al supermercat als afores de la ciutat, on els nens juguen en deixalleries cobertes de gespa que filtren gas metà.’ Tot és imaginat. Encara que potser sí que tenen una semblança a la vida real.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada