dijous, 24 d’agost del 2023

TRALLA DE LA BONA VIA LYNC

REGISTRES RECUPERATS

Malgrat tenir trenta anys, com si l’hagués fet el mateix Dorian Gray, These Are Not Fall Colors es manté sense ni una arruga

A principis dels noranta i al llarg d’aquella dècada, es van viure les darreres sacsejades per part d’una joventut que a partir de llavors, va entrar en una letargia de la que encara no n’hem sortit, i ja veurem.

A través d’afilades guitarres i contundents bases rítmiques, petaven tots els locals en els que podien tocar, abans que les autoritats i els seus acòlits no els xapessin per formar part del mon sota el control del Dr.No.

Un d’aquests escamots eren Lync. Un terceto de la ciutat d’Olympia, Washington, format el 1992. Van editar uns quants singles i un únic àlbum que va ser llançat originalment per K Records l’estiu de 1994, uns mesos abans de que la banda es separés.

Ara, la tercera setmana d’octubre i per delícia de totes, es reedita de nou via Suicide Squeeze Records, no sense haver-se remasteritzat. Ve també en format de doble LP en incloure un segon disc que li han posat Can’t Tie Yet, i que consisteix en un recull de la sessió d’enregistrament de l’àlbum original.

Eren el ja desaparegut Sam Jayne (veu, guitarra) – van trobar el cos sense vida dins del cotxe, el 15 de desembre de 2020, amb 46 anys – , James Bertram (baix) i David Schneider (bateria). Al plegar, es van involucrar en altres històries. Jayne, va formar Love As Laughter. Bertram i Schneider van participar a la gira de There’s Nothing With Love de Build To Spill. També Bertram, amb el teclista Tim Green, formaria Red Stars Theory. Llegendes.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada