dimarts, 8 d’agost del 2023

CONTRASTS PER REFLEXIONAR

NOU REGISTRE

Malgrat el missatge nostàlgic sobre els veritables anys del pau i amor, el disc transpira bellesa per tots els seus costats

L’anglès Alan Wilkes, artísticament Vinny Peculiar, a mitjans de... setembre, llançarà el seu darrer treball de nom How I Learned To Love The Freaks. Deu cançons dedicades a les persones que durant els anys de la contracultura, assumiren riscos i sacrificis a favor del trencament generacional. Deu cançons també, que reflexionen sobre l’impacte en les generacions posteriors des del punt de vista del cinisme i tristesa d’un Wilkes evidentment més experimentat.

El magazine Uncut, el descriu com un tresor nacional poc conegut. Cosa que des d’aquí, corroborem. Per entendre el seu abast, per les diferents bandes que ha format al llarg dels seus vint anys de carrera, han passat ex-membres de The Smiths, de Oasis o de The Fall. Aquest serà el tretzè àlbum d’estudi, enregistrat completament a l’estudi de casa seva i que sortirà ha través del seu estimat Shadrack & Duxbury Records.

Ha compartit quatre temes, Flower Power, Hippy Kids, i aquests altres dos, Death Of The Counterculture i el darrer, aquest Peace And Love, amb un vídeo filmat per Andy Squiff a l’espai de retir The Asha Center. De la trista realitat, en treu un resultat màgic i elegant. Cosa que és molt d'agrair. 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada