dijous, 10 d’agost del 2023

GOIGS A UNA MATEIXA

NOU REGISTRE

Al llarg de l’any, es poden escoltar propostes del tot diferents entre elles. Aquesta s’emporta la palma

En aquest cas, s’ha de reconèixer molt especialment, el tarannà agosarat del segell Spoilsport Records, que aposta per bandes que van molt a la seva, com Hooper Crescent o la que ens ocupa, Quality Used Cars.

(fot James Whiting)

Acaba de sortir el segon disc del grup de Narrm (Melbourne en la llengua aborígen). Es diu Quality Of Life i el seu cap visible Francis Tait, explica que a diferència de Good Days/Bad Days (Spoilsport Records – 2021), aquest ha estat més participatiu per part de la gent amb la que forma la banda. També és més alegra: ‘Vaig sentir que Good Days/Bad Says era trist i una mica rebuscat, així que per aquest he tractat de posar en pràctica un cert optimisme. L’àlbum gira al voltant de la idea de trobar-te a tu mateix, ser feliç sent tu mateix i allà on siguis’.

Amb una personalitat molt pròpia que s’extreu de les cançons tocades amb un ritme relaxat, la veu refilada de Tait, l’harmònica i les veus d’acompanyament, construeixen una atmosfera captivadora perfecte per anar absorbint el missatge de les 11 cançons: contempla el que ja ets. Una delícia d’àlbum. 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada