divendres, 18 d’agost del 2023

HOOVERIII o TANCAR PER OBRIR

A LA VISTA

El cercle mai es tanca. Entre altres coses, per què no hi ha cap cercle per tancar. L’únic cercle que podem tancar, és el que ens creem nosaltres mateixes

Bert Hoover va crear Hooveriii amb el que ara, amb aquest nou disc, la banda de los Angeles considera que alguna cosa temporal els hi està passant. L’àlbum porta per nom Pointe i sortirà a mitjans d’octubre via Reverberation Appreciation Society.

La nova entrega, fa referència al passat mentre s’estén cap a un futur incert. ‘Crec que la intuïció que tenim respecte aquest futur, és mantenir-nos en la sorpresa i mantenir les sorpreses a les persones a qui els aportem alguna cosa’ explica Hoover i afegeix: ‘En molts aspectes, el disc el sentim com un epíleg d’una fase i un pròleg de la que comença’.

Han compartit un primer tema, aquest The Tall Grass. ‘La cançó neix de l’ansietat i la necessitat. És en part heroic i depriment. Presentat com a bucòlic però profundament liquidat en el seu nucli’. Que no li doni més voltes. La qüestió és moure’s, encara que sigui per donar quatre ganivetades. 





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada