divendres, 25 d’agost del 2023

THE PLANES, EN LA DIRECCIÓ CORRECTA

NOU REGISTRE

Dir indie-rock és com dir xocolata. N’hi ha de molts tipus. Totes les variants, igual de sanes

The Planes, des de Brooklyn i sempre amb el patronatge d’Stephen Perry, el fan sense afegir colorants, conservants, ni tenen cap necessitat d’afegir additius. Dinamisme i màxima activitat elèctrica son els components únics que mantenen a la banda en permanent estat d’agitació.


L’àlbum es diu Dark Matter Recycling Co. i sortirà a mitjans d’aquest mes que ve via Safe Suburban Home Records. Oficialment es pot considerar el seu sisè àlbum, encara que per la dinàmica del grup, es pot dir que amb aquest, han fet un pas cap a una certa maduresa.

Formats el 2010 per Perry, han anat passant diferents enamorats de l’indie-rock. La formació actual, a més de Perry (veu, guitarra), la componen Rob Mellinger (baix) – o Jackie Perrone? – i Don Lavis (bateria).



Han compartit un parell de temes, Thrift Store i aquest segon single, First Breath After Mask en el que s’expressa amb claredat: ‘L’eloqüència és el primer que sacrifiquem – Sé que ningú en concret en té la culpa – Així que em mossego la llengua tan fort com puc’. Seria millor que mossegués una presa de xocolata.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada