divendres, 14 de juny del 2024

ADDICTE AL "DIY" i A LA TRAGICOMÈDIA

PARENT TEACHER – “ETHEREAL COLLAPSE”

NOU REGISTRE

Parent Teacher és el curiós pseudònim d’un músic de Nova York que porta uns quants anys escrivint petites joies de pop DIY en diferents històries.

Les seves cançons tenen un to fatalista que segurament l’han dut a pensar que amb el temps no es juga. És per això que l’any passat va debutar amb Impending Doom i un any després treu el segon àlbum amb el que possiblement agafarà l’impuls necessari per fer el salt definitiu.

Es diu Ethereal Collapse, i ha sortit fa una setmana de nou a través dels holandesos Wilbur & Moore Records (amb col·laboració de Lonely Ghost Records) en format cassette. En ell, s’escolten uns arranjaments més polits, sumat a una producció també més reforçada amb la que ens convida a entrar d’una manera relaxada al desgavell del seu propi món per revisar el nostre després.  


S’ha definit com un músic que pren trossos petits de molts llocs diferents en comptes de prendre’n d’un de sol. És una delicadesa d’indie-trònica que en paraules del seu creador vol ser ‘un commovedor cant del cigne que es fa ressò dels maleits tweets d’una distòpia urbana en col·lapse’. Un final molt poètic per una tragèdia d’un sol acte.







          

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada