divendres, 21 de juny del 2024

COM ANAR EN BICICLETA

BLUEBOY – “ONE”

NOU REGISTRE – 7”

No ens oblidem de Blueboy. Els seus dos discos per Sarah Records, If Wishes Were Horses (1992) i Unisex (1994) son dos treballs imprescindibles de l’indie-pop de finals del segle XX.

Mantenir el mite viu, és una feina que s’ha de fer i la majoria de vegades, en casos de bandes com aquesta que fan llum durant un període breu de temps, es resol per amor a l’art. 

Des de l’any 1999, que és quan es va donar per acabada la història Blueboy, hi ha hagut episodis puntuals. Però va estar l’any passat, arrel d’una trobada provocada pel llançament del llibre These Things Happen: The Sarah Records Story, que la xispa va tornar a fer llum.

Així i després de 25 anys, Paul Stewart i Gemma Townley, coincidint en un concert a Londres per commemorar el 30 aniversari d’Unisex, presenten amb els dos membres d’etapes posteriors Mark Cousens i Martin Rose, aquest single amb un nou tema que treu fum i una versió acústica a la cara B del clàssic Air France. Ha sortit publicat fa just un mes per Precious Recordings of London.









          

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada