dissabte, 15 de juny del 2024

PONT SOBRE TEMPS TURBULENTS

DOUBLE DEÜCE – “WARM HAM IN A FOREIGN HOME”

NOU REGISTRE

Orfebreria pop vestida d’anti-folk de la mà d’aquests dos històrics germans novaiorquesos: Toby Goodshank i Angela Carlucci. És el retorn de Double Deüce.

Van aparèixer als voltants del canvi de segle, Goodshank tocant amb Moldy Peaches i Carlucci amb The Babyskins. A banda d’aquestes implicacions, han estat en molts altres fronts, especialment els 14 discos en solitari d’ell o les gires amb Jeffrey Lewis i Kimya Dawson, convertint-se en veus destacades de l’escena underground de Nova York.

Vint anys després de les primeres gravacions com a duo, retornen amb aquest brillant nou àlbum, Warm Ham In A Foreign Home editat pel segell d’Hamburg BB*Island. Ho reprenen allà on ho van deixar. El món no ha canviat gaire, en tot cas, el desordre i la confusió continuen regnant a tot lo ample d’aquest costat de món.



Hi trobem cançons de tot tipus de calibre, com la desenfadada Pig Walnut o amb un clar missatge polític com Song For Voting o Mr.Holland’s Wine que fan de passarel·la per passar aquests dies turbulents. Un total d’onze cançons carregades de crítica social amb una alegria i una calidesa tan pròxima que no ens importaria que la vida seguís vibrant en aquests nivells d’estupidesa humana. Sempre que Double Deüce segueixi també llançant discos.







           

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada