divendres, 28 de juny del 2024

FUMIGACIÓ NATURAL

WAND – “VERTIGO”

A LA VISTA

La psicodèlia fa més falta que mai. Poder-nos fondre amb tot lo material i finit a base de capes de fuzz, campanetes i distorsió, s’ha convertit en un bon kit de supervivència.

Afortunadament, encara hi ha molt bones bandes que des de diferents punts del planeta escampen una capa de matrius lisèrgiques, com aquell qui sembra el blat que ara s’està collint, amb la que ens nodrirem fins que algú generi de nou una desagradable corrent d’aire.

Una d’aquestes bandes son els angelicals Wand, el projecte de Cory Hanson que entremig de treballs en solitari – l’any passat va llançar Western Cum – reuneix al grup i es posen a tocar. En un comunicat expliquen: ‘El nou àlbum sorgeix en el propi estudi, especialment muntat per rebre les muses. D’aquesta manera les cançons apareixen després de 50 hores d’improvisacions en viu i donant forma a cada pista. Cada membre anava assumint un rol, un enfocament intuïtiu, sense egos, que ens portava a un territori inexplorat’.

El disc, que és el primer en cinc anys, es diu Vertigo. La producció és d’Evan Backer i sortirà a finals de juliol via Drag City. En l’actual formació d’una de les bandes més “secretes” de l’escena psicodèlica, a part de Hanson i Backer hi trobem a Evan Burrows i a Robbie Cody


Fa un mes van compartir Smile i ara afegeixen aquest JJ. Un tema bucòlic adornat amb arranjaments orquestrals i ritme tribal d’ensopegar. El vídeo d’animació que l’acompanya, està imaginat per l’escriptor Veron Chatman i Lilfuchs de la productora Adult Swim. La veritat, tot molt bonic i bé. 

Fan la presentació de l'àlbum en un extens tour europeu aquesta tardor. Però qui vulgui veure'ls, haurà d'anar al menys fins a Lió.







           

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada