dimarts, 4 de juny del 2024

HERÈNCIA ENVERINADA

ASHER WHITE – HOME CONSTELLATION”

A LA VISTA

Més completa no es pot ser. La músic, escriptora i artista multi-disciplinar de Chicago Asher White avança obrint-se pas amb aquest nou àlbum.

Les cançons que fa, son com dibuixos fets amb llapis d’una caixa de colors Alpino sobre paper d’estrassa. Amb més mescla de psico-pop i indie-experimental, Home Constellation és el seu tercer àlbum en dos anys. Deixa enrere el refinament i s’inclina cap a sons més corpulents. Substitueix els ressons de pop de càmera per atrevits sorolls palpitants, loops electrònics i un posat més misteriós que l’impulsa cap a mons per tots desconeguts.

(fot Rachel Browning)

L’ha gravat i mesclat ella mateixa a l’estudi de casa seva a Providence i li llança Feeding Tube i Ba Da Bing a finals de juny. Les lletres, a través de dèries personals, explora a la recerca de respostes sobre el perquè de la decadència política i l’alienació humana. La portada del disc, obra de la mateixa White, és representativa de la seva música, clara i explosiva.



Amb aquest tema que ha compartit, Downstate Prairie, posa sobre la taula la política geo-política del Mid-West nord-americà. ‘Va de viure en ciutats que es senten molt allunyades de la resta de l’estat. Molta gent, entre la que m’incloc, s’interessen per la visió optimista de la vida fora de la ciutat’ explica White. Nascuda el 2000, forma part dels benaventurats centennials, perquè d’ells serà l’herència. 







          

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada