divendres, 7 de juny del 2024

DES DE L'OLIMP

BLUR – “LIVE AT WEMBLEY STADIUM”

ALTRES REGISTRES

La banda de Damon Albarn, una de les que comparteixen l’Olimp del brit-pop amb les seves abundàncies i beneficis, manté l’estatus de deïtat, inalterada.

És cert que l’any passat amb el llançament de The Ballad Of Darren, Blur va demostrar que no els hi cal fer servir cap del poders cruels i egocèntrics de les divinitats gregues. A base de talent creatiu, van saber ficar-se de nou a la butxaca a la majoria de seguidors del subgènere de música alternativa. Però igualment i si no fos prou, també ho fan pujant al carro dels llançaments de discos en viu.

(fot Tom Pallant)



Es diu Live At Wembley Stadium i sortirà en multitud de formats a finals de juliol via Parlophone i Warner. És material enregistrat pertanyent al dissabte i el diumenge 8 i 9 de juliol de 2023, on es pot escoltar a Damon Albarn, Graham Coxon, Alex James i Dave Rowntree tocant enfront de 150.000 entregats fans.


També està previst que gairebé a la vegada s’estreni un nou documental dirigit per Toby L sobre la banda de Londres. Es dirà Blur: To The End i relata la reunió per escriure The Ballad Of Darren i visualitzar el bon rotllo que de seguida hi va haver – com si la relació fos del més normal – entre els membres del quartet.

A part de Blur, tots ells son amb altres històries que afegeix un caràcter més amical a la banda, com les trobades infumables a les que a tots ens conviden, sovint disfressades de fraternals sopars d’ex-alumnes. Graham Coxon està amb The WaeveAlex James en negocis ramaders i Rowntree, ficat en política, es presentarà com a diputat laborista per Mid Sussex en les properes eleccions angleses de principis de juliol. Com es pot veure, a l’Olimp la taxa d’atur és zero. 







          

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada