dimarts, 25 de juny del 2024

SENSE DOBLES INTENCIONS

CHIME SCHOOL – “THE BOY WHO RAN THE PAISLEY HOTEL”

A LA VISTA

Aquest és un àlbum de pop bellugadís que ens farà recordar l’estiu un cop estigui a punt d’acabar-se.

No ens agrada el terme banda de jangle-pop en el que se’ls inclou. Son cançons destinades només a fer-te la vida més agradable. La banda de San Francisco Chime School, que va debutar amb un disc homònim el 2021, té a punt la continuació. Onze nous talls en un àlbum que es diu The Boy Who Ran The Paisley Hotel i que sortirà a finals d’agost via Slumberland Records novament.

El disc va ser enregistrat per Andy Pastalaniec a l’estudi que té muntat a casa seva i de moment, han compartit aquest Give Your Heart Away en un vídeo que ha dirigit Britta Leijonflycht. Tot el nostre marc de vida, és un reflex del nostre estil de vida i amb aquest primer single han volgut plasmar-ho.


La fotografia és un altra mitjà que dóna pistes del què faig musicalment’ explica Pastalaniec, que afegeix ‘La cançó està emmarcada per una introducció i un final fora de temps. Hi ha una lletra que parla de la lent d’una càmera que s’obre a un altre temps i espai. Està destinat a capturar un moment allunyat en el temps. Potser un moment de la joventut en el que per les nits, passaves massa temps donant voltes sense rumb pel bars...’. 

Chime School ens farà entrega d’onze pistes d’un estil de vida propi, en forma d’onze bellugadisses gemmes d’indie-pop.







         

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada