dilluns, 24 de juny del 2024

DIÀLEG MUSICAL

TIM KOH / SUN AN – “SALT AND SUGAR LOOK THE SAME”

NOU REGISTRE

Tim i Sun sembla més el nom d’una pel·lícula de Pixel Estudis que el que son en realitat: dos genis coreà-nord-americans creadors d’experiències sonores.

El multi-instrumentista Tim Koh, va néixer a Los Angeles i en l’adolescència estava més aviat per tot allò que tendís al punk i al noise que ha passejar pel K-Town a la recerca dels precursors del K-Pop. La seva inquietud per les coses més allunyades a l’establert, el van encarrilar a començar a experimentar amb la música un cop va estar matriculat a l’Institut de les Arts de Califòrnia.

(fot Douglas Lee)

Es refereix com a influenciat per figures com Faust, The Shaggs, Lee Scratch Perry i bandes de japanese noise com Merzbow (Masami Akita). Una diversitat d’estils que l’ha dut a treballar i guanyar-se la vida també amb tot un ventall divers d’artistes que van des de formar part de l’Ariel Pink’s Haunted Graffiti, passant per la participació en treballs d’Animal Collective, No Age o Gang Gang Dance entre molts altres.

Ara, en col·laboració amb el dissenyador de so Sun An, treu un àlbum que es pot interpretar com un collage oníric compost per 18 breus composicions, mescla de subtils vibracions de cordes de guitarra, electrònica i samples amb el que encetar un desplaçament unilateral apartat de tot camí establert. L’àlbum es diu Salt And Sugar Look The Same i ha sortit fa tres dies – reals – via Music From Memory. La portada és obra de Brian DeGraw i el disseny de David McFarline. 







           

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada