dimarts, 11 de juny del 2024

BEURE i POSAR-SE MELANCÒLIC

HORSE JUMPER OF LOVE – “DISASTER TRICK”

A LA VISTA

Durant el període del Romanticisme, es considerava una qualitat que avivava  la creativitat. "La melancolia és la felicitat d’estar trist", deia Victor Hugo.

En qualsevol cas, l’estat melancòlic està present i la banda de Boston experta en slow–core Horse Jumper Of Love aporta les notes justes per plegar veles i deixar-se anar. Serà dins del seu quart àlbum que porta el nom de Disaster Trick i que sortirà de la mà de Run For Cover Records, a mitjans d’agost.  

 

Delicats arranjaments i lletres evocadores amb les que ens podem submergir en els trossos més allunyats dels nostres pensaments. Allà on s’ensopega amb la melancolia, on l’entrebanc, per fi, no és converteix en un mal son, sinó en algo sublim.

El disc es va enregistrar en els Drop of Sun Studios d’Asheville amb el productor Alex Farrar. A més de Dimitri Giannopoulos, Disaster Trick compte amb una magnífica secció rítmica amb John Theodore Margaris (baix) i James Aloyseus-Charles Doran (bateria). També hi ha les col·laboracions puntuals de Maria Gelsomini, de Karly Hartzman i MJ Lenderman de Wednesday i d’Ella Williams d’Squirrel Flower.



Amb aquest àlbum hi ha la intenció d’un abans i un després. Explica Giannopoulos: ‘Aquest és el primer disc que faig amb la ment clara. Abans, simplement anàvem a l’estudi, bevíem i gravàvem’.

Sobre aquest Wink un del temes compartits, ell mateix diu: ‘Em vaig inspirar en un conte rus que es diu Leaves de Dimitry Bakin. En part tracte de les persones que abandonen la seva llar a la recerca d’alguna cosa millor i quan tornen, segueixen estan en el mateix lloc on ho van deixar. Ofereix algo de perspectiva sobre la meva pròpia vida i el flux i reflux de continuar endavant per algo millor i tornar a les velles costums’. Esperem que en el cas del mam no sigui així. Encara que deixar-ho de cop, tampoc és recomanable.







          

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada