dissabte, 22 de juny del 2024

APROPANT-SE A L’ESPIRITUALITAT

THURSTON MOORE – “FLOW CRITICAL LUCIDITY

A LA VISTA

El síndic de la intel·lectualitat musical ha anunciat nou àlbum a través de Daydream Library Series – el segell sorgit de l’editorial Ecstatic Peace Library creada el 2009 pel mateix Moore i Eva Prinz.

L’influent músic i mecenes Thurston Moore, com tot bon creatiu, presenta el darrer amb el que musicalment ha estat treballant. Es diu Flow Critical Lucidity, és el seu novè disc en solitari que es podrà escoltar sencer la tercera setmana de setembre.

Anirà compost de set nous talls que inclouen referències a l’entorn, inspirades en la natura, els somnis lúcids i la dansa contemporània. La gravació es va efectuar als Total Refreshment Studios el 2022 i la mescla als Hermitage Studios de Margo Broom l’any següent, tots dos espais a la capital anglesa. La portada presenta Samurai Walkman, una obra de James Nares, un vell amic de Moore dels dies de la No Wave novaiorquesa, amb el que col·labora sovint.

A Rewilding, el tall compartit fa un parell de mesos, on feia dures reflexions sobre la supressió de la mà humana de la naturalesa ‘#... no toqueu més...# en motiu del Dia de la Terra, li segueix aquest Sans Limites – el títol de l’àlbum prové de la seva lletra – amb la participació de Lætitia Sadier – del que el propi Moore explica: ‘Comença amb una forma cíclica de guitarra i piano que es va expandint cada vegada més abans d’establir-se en un compàs de dos acords, on s’introdueix la lletra, eliminant limitacions i anant més enllà d’aquestes. Com un soldat que ha de portar a terme una bona batalla. Un guerrer contra la guerra’. 







          

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada