diumenge, 2 de juny del 2024

HONESTEDAT i FRANQUESA

QUIVERS – “OYSTER CUTS”

A LA VISTA

Amb el nou disc, Quivers mostren que mantenen intacte el seu amor per les bandes que van fer visible el camí cap al regne de les veus i guitarres lluminoses.

La banda de Naarm (Melbourne) aporta a aquest univers paral·lel, un disc que és el resultat de comprendre allò que tenim tendència a oblidar: el ressorgiment després del dolor que és la pèrdua de temps elevada al quadrat.

Estan compromesos entre ells a tirar endavant malgrat els obstacles que la vida els va posant al davant. Amb aquest Oyster Cuts, Sam Nicholson (veu, guitarra, teclats), Michael Panton (veu, guitarra) Bella Quinlan (baix, veu) i Holly Thomas (bateria, veu) es mantenen en el carril, però s’apropen a les bandes amb harmonies més brutes i arriscades. Està enregistrat als Woodstock Studios i The Aviary & Matt’s House, amb producció a càrrec de Matthew Redlich. Sortirà la segona setmana d’agost via Merge Records.


D’aquest clip pel primer tema compartit, aquest Apparition de ritme gronxador la banda explica: ‘La cançó va de intentar seguir endavant inclús mentre portes els teus fantasmes a sobre. El videoclip el vam fer nosaltres mateixos en un parell de dies, amb una Handicam que ens van deixar. Emocionats per estar a Merge, vam pensar que el millor era entregar un videoclip de cost 0 i ser el què som, encara que fos disfressats de mussols fantasma’... és que hi ha fantasmes per triar i remenar.






         

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada