dijous, 6 de juny del 2024

INSPIRATS PER FU-MANCHÚ

EVER LOVIN’ JUG BAND – “MOVE THAT THING”

A LA VISTA

L’encapçalament del segell Jalopy Records ho deixa clar: “Tradició i Creació

La unió de forces del segell i la Ever-Lovin’Jug Band no podia ser millor. Amb el caràcter i el tarannà de Bill Howard i Minnie Heart, la motivació per desenvolupar un àlbum que mescli els sons d’arrels tradicionals – que mantenen meravellosament vius –  amb la incorporació d’elements pop incloent tot el seu ventall psicodèlic i experimental, està garantida.

No sabem si es re-inventen o senzillament fan el que els hi sembla millor en cada moment. La mostra: aquest treball que tenen preparat per llançar amb el nom de Move That Thing, la tercera setmana de juliol via el segell de Brooklyn.




Sobre aquest Enter The Fish Man, expliquen: ‘Som grans admiradors de les antigues pel·lícules de kung-fu... bé, dels primers cinc minuts. En qualsevol cas, no tant les baralles, com les perruques barates i la bogeria regnant. Així que vam decidir fer el vídeo com una introducció a una de kung-fu i que potser acabem fent-ne la resta algun dia com a part del nostre programa-per-a-dormir’. La saga de pel·lícules de Fu-Manchú, no tenen desperdici.







           

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada