dijous, 20 de juny del 2024

ANEM PUJANT A L’ARCA

INDIGO RANCH – “HARD GLOSS”

NOU REGISTRE

Amoïnats per un dantesc futur que s’apropa a la velocitat de la llum, Indigo Ranch condensa en dotze breus simfonies la seva nuclear desesperança.

El duo de Filadèlfia format per Emily Eichelberger (veu, guitarra, programació) i la seva parella John Pyle (baix, programació), el 2021 van llançar l’EP Love Or Perish i ara a finals de maig van treure aquest rotund i elegant Hard Gloss que van gravar a l’estudi de casa seva. La mescla va anar a càrrec de Jeff Zeigler, la masterització de Mikey Young i la posada al carrer ha estat via el segell independent de Chicago, Happy Families.

(fot Mark Diehl)

L’escàs catàleg no vol dir que vagin de sobrats. Al seu darrera hi ha un llarg recorregut amb altres propostes anteriors: hi ha Oaken Tower, Pleasure Island o Paradise Gardens entre uns quants més. A més, Pyle és també la persona al darrera del sorollós i ben considerat segell Beyond The Ruis. L’àlbum és una encertada i molt ben culminada obra de post-punk que fusiona influències dels 80 amb la neo-psicodèlia de fosca vestimenta de principis de segle.


La veu d’Eichelberger i la fressa que disparen plegats a base de cops de guitarra i ginys programats, generen hipnòtics escuts en forma de pantalles de so darrera dels que podem petar-nos de riure veient com s’apropa el final amb el que, per fi i d’una vegada, tot Déu lleparà. No només els de sempre. 








          

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada