dimecres, 19 de juny del 2024

EN CONSTANT TRANSFORMACIÓ

THE DHARMA CHAIN – “NOWHERE”

NOU REGISTRE

S’han desplaçat més de 15.000 km per treure el seu debut. Qui ho supera això?

The Dharma Chain son una banda formada el 2020 a Queensland i dos anys després es van traslladar a Berlín per viure la seva famosa escena nocturna. Fan una música hipnòtica barreja de diferents influències de diferents camps, fet que va agradar al segell amb base a la mateixa city Anomic Records.

Aquest cap de setmana els hi edita el seu primer disc, Nowhere. La banda explica que és un resum del viatge musical dels darrers anys. El camí va començar en una església abandonada a Gold Coast Hinterland, encara a Queensland, on van transformar l’espai en un estudi de gravació per unes setmanes. Allà van composar unes quantes pistes que son les que posteriorment van posar a la maleta i van viatjar amb ells a Berlín i que un cop allà els va ajudar a signar per Anomic.


A mida que vam anar submergint-nos en l’escena musical de la ciutat, el nostre so va evolucionar. Això va propiciar que haguéssim de tornar a l’estudi, aquest cop en un soterrani a l’est de Berlín. D’aquesta manera es pot dir que el resultat és un reflex tant dels nostres primers dies, com la transformació que vam experimentar’ resumeixen.

El disc te una naturalesa agredolça, de creixement i explora el pas del temps en una mescla ajustada de rock neo-psicodèlic i post-punk. Això tampoc ho supera gaire gent.







          

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada