dimarts, 16 d’abril del 2024

ABATUTS PERÒ NO DERROTATS

THE KVB –“TREMORS”

NOU REGISTRE

Son un dels portaveus més estables de l’escena cold-wave anglesa. Amb els seus nous missatges, el duo The KVB aporten el seu granet de sorra a l’actual moment d’alegria.

Nicholas Wood i Kat Day posen sobre la taula l’àlbum que fa vuit de la seva ja dilatada i prolífica vida musical com a The KVB, a part d’altres assumptes interessants com el projecte Saccades de Wood amb nou àlbum editat fa uns mesos.

Es diu Tremors, un disc llançat per Invada Records a primers d’aquest mes i del que presumeixen de ser pop distòpic. ‘Hem ampliat les temàtiques d’àlbums anteriors, amb la condició humana d’eix central, la distòpia del moment, en una perspectiva més pessimista i una profunda desconfiança’. No s’obliden de tocar també la pèrdua, el lament i l’acceptació de l’inevitable canvi que ens ve a sobre.

L’àlbum el van enregistrar entre Manchester i Bristol amb l’aportació tècnica de James Trevascus, qui va saber potenciar la brillantor pop i les atmosferes bellugadisses amb les que els missatges poc afalagadors que transmeten fan de més bon portar.

Com a mostra, aquest Overload que combina en perfecte netedat estètica, veus etèries, sintetitzadors i una percussió insistent amb unes subtils finals notes acústiques de la ma de Wood. Comenten del tema: ‘La cançó encarna l’estètica pop distòpica de l’àlbum i que volíem transmetre. Es tracta dels dilemes del procés creatiu, d’aquella dependència del moment en que arriba la inspiració, de no estar mai content amb el resultat i de l’esforç per fer alguna cosa nova i millor. Al final, es tracta de renunciar a la por al fracàs i re-afirmar-te en el desig de crear’.







        

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada