dilluns, 15 d’abril del 2024

FINS SEMPRE!

BROADCAST – “SPELL BLANKET – COLLECTED DEMOS 2006 – 2009”

BROADCAST – “DISTANT CALL – COLLECTED DEMOS 2000 – 2006”

A LA VISTA

Quan per causes de força major, la història d’una banda es veu de cop truncada, sovint la discogràfica o algun dels membres, amb bona intenció, va traient material inèdit en comptagotes.

És el cas dels anglesos Broadcast, que com tothom sap, la seva vocalista, Trish Keenan va traspassar el 2011 amb 42 anys a resultes d’una pneumònia mal curada i que presumptament, la classe mèdica no va saber resoldre.

El segell amb el que editaven, Warp Records, fa un parell d’anys ja va fer una triple entrega d’alguns tresors ocults del grup: Microtronics – Volumes 1 & 2Mother Is The Milky Way i BBC Maida Vale Sessions.

Ara te preparats dos volums més: Spell Blanket - Collected Demos 2006​-​2009 i DistantCall - Collected Demos 2000​-​2006 , que sortiran el 3 de maig i el 28 de setembre respectivament. En un comunicat, el segell ha fet saber que ‘amb ells es tanca la porta de Broadcast’, o sigui que passen a ser els dos últims llançaments del grup. Si més no, oficials.

Spell Blanket inclou tot de material inèdit, part del qual havia de formar part del cinquè disc, en el que estaven treballant fins que Trish Keenan va haver de deixar-ho i que mai va arribar a veure la llum. Està extret de cintes de 4 pistes i MiniDiscs.

Distint Call presenta les demos de cançons dels àlbums Haha Sound (2003), Tender Buttons (2005), la compilació de rareses The Future Crayon (2006) i dos temes que James Cargill va trobar després de la mort de Keenan, Come Back To Me i Please Call To Book, totes dues cançons formaven part del projecte Let’s Write A Song de 2006 on la banda va demanar als fans que els hi enviessin lletres. Aquest és el que es llançarà el setembre, en el que hauria estat el 56 aniversari de la noia.


Warp Records ha compartit un tema de cada disc, Tears In The Typing Pool (Demo) i aquest Follow the Light que posa la pell de gallina.







   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada