dilluns, 8 d’abril del 2024

TREBALL DE RECERCA

MEDICINE – “ON THE BED”

NOU REGISTRE

Celebrem que hi hagi persones que donin a conèixer de manera regular el que van creant.

La banda liderada per Brad Laner torna a estar d’actualitat, si és que ha deixat d’estar-ho després de veure l’impuls que porta. On The Bed és el desè àlbum de Medicine, l’extraordinària banda de Los Angeles que va eclipsar a les tutores del shoegaze britànic.

Lo bo i que fa que la noticia agafi interès, és que gairebé totes les cançons son versions dels Beatles o dels seus membres una vegada es va dissoldre el grup de Liverpool, com és el cas de Photograph de Ringo Starr o On The Bed de Harrison. L’objectiu i el propòsit d’aquest nou treball de Medicine, és continuar explorant nous territoris. I quina millor manera de fer-ho que a partir dels clàssics per excel·lència.



Sense desviar-se gaire del seu camí de soroll, executen els temes de manera igualment reconeixible però incorporant-los-hi els tocs experimentals que els fan singulars. Els originals entren sota el mantell lluminós del màgic moment d’inspiració i les versions entren sota el mantell intel·lectual amb la voluntat de descobrir. També a partir d’una visió diferent, que no és ni millor ni pitjor, dominada per una estètica lisèrgica i embalsamada.



Hi ha temes on aquesta qüestió es percep més, com a Blue Jay Way o la mateixa Photograph. Incloent l’inèdit The Beatles Story, amb diàlegs i sorolls varis, Brad Laner, Jim Godall i Julia Monreal han apostat amb valentia. En definitiva, que s’han aventurat amb un projecte que probablement per algunes persones no serà entès, però les avantguardes son això. N’esperem més. El camí està encara per fer.

Des de febrer que hi ha 200 copies disponibles en el seu bandcamp.








    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada