divendres, 12 d’abril del 2024

ESPURNES D’OR

JESSICA PRATT – “HERE IN THE PITCH”

NOU REGISTRE

No sabíem res d’ella des d’abans del disbarat del toc de queda. No és que estiguéssim preocupats, però sí que trobàvem a faltar les seves cançons intimes i evocadores.

Mentre que amb Quiet Signs (Mexican Summers – 2019) ens llançava a l’inframón a mans de Persèfone, amb aquest àlbum Jessica Pratt torna a les formes més terrenals, encara que carregades d’una certa melangia. Recuperem aquell pop espectral dels anys 60, per navegar de nou en la soft-psicodèlia sota domini de les costes del Pacífic.

(fot Samuel Hess)

És el quart disc d’estudi i hi trobem aquells sons panoràmics de la Califòrnia assolellada injustament abandonats. S’hi posa amb timbals, flautes, cordes, glockenspiel, en un esforç per si som a temps encara de recuperar el rastre. El va realitzat acompanyada del multi-instrumentista Al Carlson, el teclista Matt McDermott, el baixista Spencer Zahn i el percussionista Mauro Refosco (David Byrne, Atoms For Peace), amb contribucions de Ryley Walker, Peter Mudge i Alex Goldberg.

Son nou cançons que van ser escrites el 2018 a Los Angeles i posteriorment enregistrades al Gary’s Electric de Brooklyn. Te data de sortida prevista per a principis de maig via Mexican Summer / City Slang Records.



Aquest World On A String és el segon single. ‘Està influenciat per aquell resplendor ingenu i oscil·lant de les bandes de garatge-rock adolescent “perdudes”, explica Pratt. Li ha sortit un àlbum tremendament dolç, malgrat que afegeix ‘Mentre el feia, em vaig obsessionar amb figures emblemàtiques del costat fosc del somni californià’. Doncs això, per anar entrant en un son reparador, ben acompanyada.

Aviat comença una gira que passa per cinc ciutats europees. Entre elles Barcelona, però com si no ho fes. 








     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada