dissabte, 6 d’abril del 2024

PROGRESSAR ADEQUADAMENT

CRUMBS – “YOU’RE JUST JEALOUS”

A LA VISTA

Les presses mai son bones. Però una cosa és agafar-te el teu temps i una altra és que el temps t’agafi a tu. La música cada vegada és més amateur... o com a mínim la bona.

Avui parlem del grup de Leeds Crumbs. Espatarrant pop DIY fet amb els colors bàsics: guitarra, baix i bateria. A foc lent, han anat configurant fins a 12 cançons que han sigut incorporades al seu segon àlbum de nom You’re Just Jealous i que els hi llança Skep Wax a mitjans del mes que ve.

Malgrat la treva declarada des que es van arrencar amb Mind Yr Manners (Everything Sucks – 2017) i la posterior gira de presentació al llarg de 2018 i 2019, que han estat conspirant amb les muses per superar el llistó del debut. Així, el quartet compost per Ruth Gilmore (veu), Stuart Alexander (guitarra), Jamie Wilson (baix) i Gem Prout (bateria) ha aconseguit produir un àlbum que és pura energia vinculada al new wave més pop de la mà del post-punk més virginal.


Per la imatge promo d’aquest DIY SOS que han compartit com a segon tema del disc, han triat unes imatges molt encertades. La dels entranyables videojocs dels vuitanta en que havies d’anar saltant per pujar de nivell. Un reflex del nostre present. On si no saltes, estàs perdut.  






     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada