divendres, 5 d’abril del 2024

S’ANUNCIA DESBORDAMENT

WINGED WHEEL – “BIG HOTEL”

A LA VISTA

No es pot demanar més. Treuen un primer àlbum amb el que encenen la metxa i amb el segon, ve la detonació i mostra com de potent pot ser la seva ona expansiva.

La mega-banda Winged Wheel amb base a Detroit, fa un pas endavant amb el seu segon àlbum de nom Big Hotel. A la formació inicial de Whitney Johnson (Matchess, Damiana), Cory Plump (Spray Paint, Expensive Shit), Fred Thomas (Tyvek, Idle Ray) i Matthew Rolin (Powers / Rolin Duo), s’hi han sumat Lonnie Slack (Water Damage) i Steve Shelley (Sonic Youth). Reunits a Kingston, Nova York, el resultat és un treball megalític producte de tres intensos dies gravant improvisacions i experimentacions en grup que van convertir en cançons.

Han compartit un primer tall, aquest Sleeptraining. Sona com si la veu no tingues res a veure amb la cançó. Mentre es va aixecant un mur de so, les paraules de Whitney Johnson es van diluint com un darrer alè, entremig de la convulsió catàrtica sincopada de la resta de membres arrossegats per l’hipnòtic estímul impulsat pel baix de Cory Plump i la bateria d’Steve Shelley.


L’àlbum estarà disponible via 12XU, segell co-fundat per l’ex-Matador Records i músic Gerard Cosloy a principis del mes que ve.








      

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada