dijous, 11 d’abril del 2024

LA CINQUÈNA ONADA DEL “POWER-POP”

R.E. SERAPHIN – “FOOL’S MATE”

NOU REGISTRE

Està clar que R.E. Seraphin té molt a dir encara. A través de detalls sonors i una veu de no haver matat mai una mosca, ens presenta un grapat de cançons per gaudir-les sense deixar de mirar de reüll.

Ray Seraphin assumeix que amb els anys es bo centrar-se en un sol objectiu. Encara que sigui per un temps. D’aquesta forma ha pogut enfocar-se i treure un àlbum que ens deixi amb ganes de més. Després de Swingshift (Mt.St.Mtn – 2022) presenta aquest petit tresor d’elegant i distès power-pop.

Porta anys movent-se per l’Àrea de la Badia de San Francisco amb tots els seus projectes i variants. Amb aquest recent editat Fool’s Mate, el veiem disposat a endinsar-se per territoris més íntims, però de forma relaxada. 

(fot Morgan Stanley)

L’han auxiliat Joel Cusumano (Sob Stories, Body Double) a la guitarra, Josh Miller (Chime School) al baix, Luke Robbins (New Faultlines) als teclats i Daniel Pearce (Al Harper, Reds, Pinks & Purples) a la bateria. En la producció ha comptat amb Jason Quever (Papercuts) i el disc va sortir fa 15 dies via Take A Turn Records.



El resultat és un àlbum concloent. La veu agafa protagonisme amb la banda ben acoblada. ‘Em sento més còmode assumint riscos creatius i permetent-me explorar diferents facetes de la composició’ explica Seraphin

Hi ha una sensació de cossos. Al llarg del disc, hi ha referències a la pell, la suor, les dents, a l’alè, amb la pretensió de pertorbar en la mesura del possible a l’oient. Ho aclareix quan especifica que ‘la idea era fer, en la superfície, cançons d’amor, però al darrera d’alguna cosa sinistre’. 







         

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada