dissabte, 13 d’abril del 2024

DESIMBOLTURA

THECATHERINES – “IF I HAD KNOWN THEN”

NOU REGISTRE

Estan enamorats de les maneres lo-fi. També estan convençuts de que no cal res més per fer unes cançons pop que son un homenatge a les coses senzilles de la vida quotidiana.

Des d’una poc habitual posició de llegendes de l’indie-pop poc reconegudes, Heiko Scheneider i Sandra Ost, instal·lats a Hamburg i al llarg d’uns quants anys, han sabut construir un estil propi que malgrat no se original, sí que és d’un indie chic que no s’escoltava des del pleistocè.

TheCatherines (tot junt), a l’inspirar-se en les coses més insignificants, que son les més importants, aprofiten el cabdal d’idees per mantenir una frenètica activitat de composició, amb disc per any.




El darrer, aquest If I Had Known Then que van llançar el mes passat a través del seu propi segell TeenyTinyTapes (tot junt). Hi trobem cançons rodones com I Don’t Wanna Hear You Whining, d’altres que dibuixen matisos de pop barroc, melòdiques d’una estètica que ens apropa als 80 com Sarcastic Replies o aquesta animada i estiuenca Saddle Up Your Mooncow (Love Is All Around Us). Vinga va!...anem traient la pols al bikini. 







     

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada